Välkommen till
Skaraborgs Träförädling AB

Träförädling

Kort om oss

Skaraborgs Träförädling AB grundades 1985 och är ett familjeägt hyvleri beläget strax utanför Töreboda.

I över 30 år har vi utvecklat verksamheten utifrån våra kunders höga kravbild, vilket gör Skaraborgs Träförädling till en pålitlig samarbetspartner genom hela träförädlingskedjan. Med en kostnadseffektiv och flexibel produktion kan vi erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter, snabba ställtider och säkra leveranser till rätt pris. Vår moderna maskinpark i kombination med erfaren och kompetent personal gör att vi står väl rustade för att fortsätta lösa våra kunders behov, såväl idag som imorgon.

Hyvleri

Sedan starten 1985 har vi kontinuerligt utvecklat vår hyvlingsprocess för att ständigt hålla kvalitet-, effektivitet-, flexibilitet- och leveranssäkerhet. Idag har vi två hyvellinjer och levererar såväl på den inhemska marknaden som på export.

Läs mer

Måleri

För att täcka en större del av förädlingskedjan och möta våra kunders krav och efterfrågningar utökade vi verksamheten med vår målerianläggning 2012. Idag kan vi till tillhandahålla små som stora volymer utifrån förfrågan.

Läs mer

Spånbal

Brilliant är vårt egna varumärke inom försäljning av stall- och lantbruksströ. Vi tar vara på 100% utav våra råvaror, med spånet från våra egna hyvlade trävaror förädlas innan vi pressar och paketerar detta till spånbalar.

Läs mer

Funderingar?

Välkommen att kontakta oss!

Kontakt